Wat doen we

In onze uitgebreide winkel kunt u terecht voor de laatste modellen racefietsen, elektrische-fietsen, kinder of gewone fietsen.

Wij hebben een groot assortiment aan accessoires. Denkt u dan aan tassen, valhelmen voor e-bikes en kinderen. Ook hebben wij diverse kleding voor u op uw uw racefiets. En nog veel meer! 

wij hebben een aantal 2e kans modellen voor een aantrekkelijke prijs! 

Kort gezegd hebben wij alles wat met uw fiets te maken heeft!

Een fietsen winkel die alle soorten werkzaamheden uitvoert met de grootst mogelijke zorg.

Of het nu een elektrische fiets, een gewone fiets of een racefiets is we doen alle reparaties!

We kunnen uw race of atb fiets naar uw wensen (om)bouwen en spuiten in de kleuren die u wilt dit kan met heel veel onderdelen van shimano, campagnolo of sram. Dit kan in disc of velg remmen kom gerust langs voor een advies op maat. 

U kunt terecht voor voedingsadvies voor de ritten op uw racefiets.

Wij hebben diverse fietsverzekeringen zodat u zorgeloos uw fiets op slot kan zetten.

Als extra service hebben wij een ophaal dienst om uw kapotte fiets bij u thuis op te halen. Dit doen wij alleen in Ridderkerk. (op afspraak)

Rijploeg 2 Wielers organiseert diverse evenementen gedurende het jaar en is hier ook altijd nauw bij betrokken. Bekijk evenementen. (u wordt doorgestuurd naar onze facebook pagina). 

Dit doen we natuurlijk niet zomaar, maar om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Geld wat bijeengebracht wordt vele sponsors. Dit is meestal geheel belangenloos.